Oprichters Mira en Christie

Ons avontuur begon op een mooie zomeravond. We gooiden onze kwaliteiten, achtergrond en ambities op een hoop.  We bundelden onze krachten en zo is Valienta, bureau voor externe vertrouwenspersonen, ontstaan.

Valienta is onafhankelijk, integer en biedt een luisterend oor op het juiste moment. Wij zijn registervertrouwenspersonen en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Valienta gelooft dat medewerkers het grootste kapitaal van een organisatie zijn. Een veilige omgeving en een positieve werkgeest zijn factoren die bijdragen aan een groot deel van het werkgeluk.

Vertrouwenspersoon

Christie van As

Mijn jarenlange werkervaring op het gebied van HR- advies en communicatie neem ik mee binnen mijn huidige werk als extern vertrouwenspersoon. Vanwege eerder beklede posities voel ik mij comfortabel in gesprek bij zowel werkgevers als werknemers. Anderen zeggen over mij dat ik loyaal en harmonieus ben en een enorme interesse en oprechte aandacht in mensen heb.  

Ik gun iedere werknemer, die om welke reden dan ook, belemmerd wordt in het arbeidsproces, maximale en oprechte aandacht voor de mens achter de medewerker. Werk is nu eenmaal een heel groot onderdeel van het leven. Met plezier naar je werk gaan, je veilig en prettig voelen in je werkomgeving zijn essentieel voor een optimale werkprestatie. Alleen dan kun je echt floreren! 

Vertrouwenspersoon

Mira Doornhein

Mijn opleiding, werkervaring en levenservaring komen allemaal samen in mijn functie als (gecertificeerd extern) vertrouwenspersoon. Bij mij vind je een luisterend oor, oprechte interesse en een open vizier. Anderen omschrijven mij als warm, toegankelijk, doortastend en nieuwsgierig. 

Werknemers kunnen bij mij terecht met alle werkgerelateerde klachten en meldingen. Samen gaan we dan kijken wat er nodig is. Uiteraard behandel ik alle informatie vertrouwelijk en houd jij altijd de regie in eigen hand. 

Werkgevers sta ik bij met gedegen advies teneinde een fijne en veilige werksfeer te bevorderen waar iedereen de vruchten van plukt. 

Maak snel een afspraak voor een gratis, oriënterend gesprek en leer ons kennen! 

Valienta hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn wij vrijwillig extern vertrouwenspersoon voor Helianthus, een centrum voor leven met en na kanker.